Lång väntan



Nu när alla djuren kommit in i värmen är det tur att man har gott om plats
för när vi ringde till slakteriet för att anmäla slakt var det kö
till mitten på januari, så här får man inte ha bråttom.

I dag är det FARSDAG så när vi kom in från ladugården
hade tjejerna dukat fram frukost det var fil och flingor och nybakt tunnbröd.
Jättegott nygräddat.

Stekt tunnbröd

1 dl rågsikt
1 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 krm salt
25 g margarin
1 dl filmjölk

Gräddas i stekpannan på spisen.

Just nu är Rolf och Stefan ute och provar peijlarn på hundvalpen.

Kommentarer
Postat av: cattis

måste man ha en såndär knottrig kavel också?

2008-11-10 @ 23:37:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0